2013-06-07 00:19:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma nehéz napra számíthat

Napi horoszkóp június 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma szerencsésen kisiklik minden kétes konfliktus, veszekedésre hajló helyzetből. Ez azért is van, mert ma különösen jókedvű, és ezzel összefüggésben extra toleranciával is bír. Szeressen mindenkit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma tanúbizonyságát adhatja diplomáciai képességeinek. Professzionális módon képes kezelni vitás helyzeteket. Még örök ellenségeket is kibékíthet, ha vállalja a szószóló szerepét. Éljen a pozitív pletykálódás eszközével!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Mostanában különösen vonzónak tűnhet a környezetében élők szemében. A tudását és tehetségét kamatoztathatja, ha jó értelemben él a vonzerejével. Nem szégyen az, ha kihasználja e helyzeti előnyét!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon olyan feladatok elvégzését tűzi ki célul, amelyekhez segítségre is szüksége lesz. Talán a pénteki, lazább hangulat teszi, hogy ma az amúgy mogorva emberek is szívesen segítségére lesznek ebben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma nehéz napra számíthat: valami sürgető feladat vár önre, aminek nem halogathatja tovább a befejezését. Különösen akkor nem, ha a jövő hétre már szabadságot tervezett. Az esti programot inkább mondja le.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Olyan lendülettel vág bele a dolgai, a munkája intézésébe, hogy az bizony nemcsak a közvetlen kollégáinak és főnökének szúr szemet. Sikerülhet magára vonni a legfelsőbb vezetés figyelmét is. Hajrá!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Úgy érzi, valami belülről bizsergeti, fűti, noszogatja. Valamit meg kell tennie, valamit létre kell hoznia. Egyet azonban nem tehet meg: a dédelgetett terv miatt nem hanyagolhatja el a családját.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma a szokásosnál is könnyebben felbosszanthatja magát, és ezzel a kétségbeesésbe kergetheti a közeli hozzátartozóit is. Arra azért ügyeljen, hogy legalább a kiskorúak előtt ne használjon durva szavakat.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A belső kiegyensúlyozottság és nyugalom teszi önt annyira népszerűvé a környezete számára. A délutáni meditációk, séták az alkonyi fényben segítenek önnek abban, hogy ezt a lelkiállapotát megtartsa. Merengjen esti rózsafényben!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A hangulata ingadozóvá vált, belső nyugtalanság gyötri, folyton másban keresi a hibát. Pedig el kellene gondolkoznia azon is, miféle felelősséget hárított el eddig önmagáról is. A szembenézés kemény, de az egyetlen út lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Feszült és ingerült mostanában. Ennek talán részben saját maga is oka lehet, hiszen túlságosan a harcra, az elérendő célokra koncentrál. Pedig amit kitűz magának, az folyton köddé lesz, de amire nem számít, az ott terem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Hajlamos lehet ma arra, hogy másokon töltse ki a dühét apró sérelmeiért, kudarcaiért. Ha valamilyen ügyben hosszan és hiába próbálkozott, el kellene gondolkodnia azon, vajon tényleg akarja-e?

Napi horoszkóp
Astronet.hu

..

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: